( BW)(KKR-PRIVATE-EQUITY) Andere samenstelling van de raad van bestuur van KPE


GUERNSEY, Kanaaleilanden--(BUSINESS WIRE)--Jan 13, 2009--KKR Private Equity Investors L.P. (Euronext Amsterdam: KPE), een commanditaire vennootschap in Guernsey die zijn activa belegt in aandelen en kansrijke beleggingen zoals die zijn vastgesteld door Kohlberg Kravis Robert & Co. ("KKR"), heeft vandaag het ontslag van dhr. Gérard Lamarche van de raad van bestuur van KKR Guernsey GP Limited, de beherend vennoot van KPE, bekendgemaakt. Dhr. Lamarche besloot zijn ontslag aan te vragen vanwege tijdrovende verplichtingen elders die geen betrekking hebben op KPE.

Dhr. Lamarche werd in juni 2007 lid van de raad van bestuur van KKR Guernsey GP Limited, en hij merkte op dat hij met veel plezier met het managementteam voor KPE en met zijn medebestuursleden heeft samengewerkt. Een bijzonder lonende ervaring.

"We bedanken Gérard hartelijk voor zijn vele bijdragen aan de raad van bestuur," zei Kendra Decious, de CFO van KKR Guernsey GP Limited. "We begrijpen zijn andere verplichtingen en respecteren dat, en we wensen hem veel succes in de toekomst."

Het comité voor het nomineren en voor het ondernemingsbestuur van KKR Guernsey GP Limited is op zoek gegaan naar een nieuwe onafhankelijke directeur ter vervanging van dhr. Lamarche.

De andere leden van de raad van bestuur van KKR Guernsey GP Limited zijn Henry R. Kravis, medeoprichter, KKR; George R. Robert, medeoprichter, KKR; Christopher M.W. Hill, deelgenoot van de Chartered Institute of Bankers; en Remmert J. Laan, vice-voorzitter van Leonardo & Co.

Over KPE

KKR Private Equity Investors L.P. (Euronext Amsterdam: (KPE) is een commanditaire vennootschap gevestigd op Guernsey die langetermijnwaarde probeert te vinden door te participeren in particuliere aandelen en kansrijke beleggingen zoals die zijn vastgesteld door Kohlberg Kravis Roberts & Co ("KKR"). Vanaf 30 september 2008 bestond meer dan 90% van KPE's portefeuille van $4,7 miljard uit commanditaire belangen in zes particuliere beleggingsfondsen van KKR, beleggingen in 13 bedrijven naast particuliere beleggingsfondsen en afgesloten beleggingen in aandelen. Vanaf 30 september 30 2008 werd de rest van KPE's portefeuille belegd in kansrijke en tijdelijke beleggingen. KPE wordt bestuurd door de raad van bestuur van zijn beherend vennoot die een meerderheid kent van onafhankelijke directeuren, en belegt als de enige commanditaire vennoot van een andere commanditaire vennootschap op Guernsey, KKR PEI Investments L.P.

De gewone aandelen en daaraan gerelateerde aan beperkte certificaten van aandelen van KPE kennen een eigendomsnummer en overdrachtsrestricties.Gegevens over dit eigendom en de overdrachtsrestricties zijn opgenomen in de paragraaf Betrekkingen met investeerders van KPE's website op www.kkrprivateequityinvestors.com. www.kkrprivateequityinvestors.com.

Verklaring van niet-aanbieden

Dit persbericht bevat geen aanbod om te beleggen in aandelen in de Verenigde Staten.De aandelen mogen niet in de Verenigde Staten worden aangeboden of verkocht zonder registratie of vrijstelling van registratie.Alle openbare aanbiedingen van effecten die in de Verenigde Staten worden gedaan, worden gedaan door middel van een prospectus die bij KPE kan worden verkregen en die gedetailleerde informatie bevat over KPE, zijn bestuur, en de jaarrekeningen.

Op de toekomst gerichte verklaringen

In dit persbericht kunnen "Op de toekomst gerichte verklaringen' staan over de financiële gesteldheid, resultaten, liquiditeit, beleggingen, zaken, de netto vermogenswaarde en de vooruitzichten van KPE.Door hun aard gaan deze Op de toekomst gerichte verklaringen gepaard met risico's en onzekerheid omdat ze zijn gerelateerd aan toekomstige gebeurtenissen en afhankelijk zijn van de omstandigheden in de toekomst, en er zijn vele factoren waardoor de feitelijke resultaten en ontwikkelingen aanmerkelijk kunnen afwijken van de resultaten zoals in deze impliciet of expliciet in de Op de toekomst gerichte verklaringen werden beschreven. KPE herziet deze Op de toekomst gerichte verklaringen niet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.





CONTACT:



voor beleggers:
KKR KPE LLC
Kate de Mul, +1.212.659.2026
manager investeerdersbetrekkingen
of
voor de media:
In de Verenigde Staten:
KKR
Peter McKillop of Kristi Huller, +1.212.750.8300
media@kkr.com
of
In Europa:
Finsbury
Guy Lamming, +44-207-251-3801
guy.lamming@finsbury.com