Ingezonden persbericht


Prestigieuze onderscheiding voor de 11e maal:

Stena Line wederom uitgeroepen tot beste ferrymaatschappij

Hoek van Holland, 14 januari 2009

Stena Line heeft voor de elfde keer de felbegeerde "Veer" in de categorie 'Beste Ferrymaatschappij' gewonnen. De Veren zijn de meest prestigieuze onderscheidingen in de Nederlandse reisbranche, waarbij duizenden reisbureaumedewerkers jaarlijks hun stem uitbrengen op de best presterende reisorganisaties in veertig verschillende categorieën. De Veren werden afgelopen dinsdag uitgereikt tijdens een bijzonder druk bezochte ceremonie op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Stena Line's Algemeen Directeur Pim de Lange over het winnen van de onderscheiding: "Ik ben natuurlijk bijzonder trots en blij dat we ook dit jaar weer de Veer gewonnen hebben. We hebben deze prijs voor beste ferrymaatschappij nu zes jaar achtereenvolgend gewonnen, en in totaal maar liefst elf maal sinds de eerste uitreiking. Dat schept elk jaar weer een verplichting, die wij ook dit jaar zijn nagekomen. Naast onze passagiers vormen reisagenten een belangrijke doelgroep voor Stena Line. Zij verkopen tenslotte ons product. Uit het winnen van de Veer blijkt hun waardering voor onze continue inzet om een zo optimaal mogelijk product te leveren. Bovendien hebben ze ook onze touroperatoractiviteiten, Buro Scandinavia en Buro Britain, beloond met respectievelijk de Veer voor Noord Europa en de Veer voor Groot-Brittannië en Ierland.

Mijn waardering gaat dan ook uit naar ons team, dat dit ook afgelopen jaar weer mogelijk heeft gemaakt en naar de vele experts, die samen met ons op de verschillende locaties ervoor zorgen dat wij bieden wat wij beloven aan onze gasten en agenten."