Ingezonden persbericht


persbericht Liquid Smoking 14 januari 2007

Liquid Smoking nu verkrijgbaar in Nederland

Na een succesvolle presentatie op de grootste beurs voor dranken in Parijs is Liquid Smoking nu definitief verkrijgbaar in Nederland. Op de Horecava is Liquid Smoking, een frisdrank op basis van een uitgekiende mix van Zuid-Afrikaanse kruiden, gelanceerd voor de Nederlandse markt. Liquid Smoking is een verrassend lekker drankje voor de man en vrouw van vandaag die een uitermate druk en veelzijdig leven leidt en op zoek is naar een authentieke beleving. Altijd en overal. Zonder rook in de ogen, teer in de longen of nicotine in het bloed.

Na 3 jaar onderzoek hebben de Nederlands-/ Zuid-Afrikaanse ontwikkelaars van Liquid Smoking de juiste formule gevonden qua ingrediënten, smaak en samenstelling. Deze kruidenblend heeft bijvoorbeeld vergelijkbare eigenschappen met het rustgevende gevoel van roken, maar bevat geen nicotine en ook geen alcohol. Liquid Smoking is ook niet verslavend en is geen alternatief voor roken. Daarom mag Liquid Smoking ook overal gedronken worden, ook op plaatsen waar roken onder vuur ligt.

Inmiddels is overduidelijk gebleken dat Liquid Smoking wereldwijd de aandacht trekt. Sinds de presentatie in Parijs zijn er meer dan 1000 items verschenen over Liquid Smoking in kranten, websites en tijdschriften, radio en TV in meer dan 100 landen en meer dan 50 talen.

In Nederland is Liquid Smoking vanaf vandaag verkrijgbaar bij Sligro en via Lekkerland en daardoor bij de horeca. Binnenkort ook bij tankstations en supermarkt.

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht