Persberichten


Spectaculaire reisveilingen naar kleurrijke landen op Vakantiebeurs 2009

Publicatiedatum: 05-12-2008

Persbericht
Utrecht, 5 december 2008

Verre reizen en vliegtickets naar kleurrijke landen, beautyarrangementen of weekendjes weg voor een habbekrats? Het is allemaal mogelijk tijdens de spectaculaire reisveilingen op de Vakantiebeurs 2009, van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari in Jaarbeurs Utrecht. Een deel van de opbrengst van deze populaire veilingen is bestemd voor de stichting Travel Foundation. Deze organisatie zet zich met veel enthousiasme in om het toerisme een positieve bijdrage te laten leveren aan de lokale bevolking en het behoud van de natuur, cultuur en economie in de diverse bestemmingen. Travel Foundation werkt nauw samen met Nederlandse reisorganisaties, lokale ondernemers en gemeenschappen.
De spannende en verrassende reisveilingen op de Vakantiebeurs zijn een initiatief van VakantieVeilingen.nl. Deze reiswebsite VakantieVeilingen.nl organiseert het hele jaar door online reisveilingen die beginnen bij 1 euro. Dit is ook de startprijs tijdens de Vakantiebeurs.

De veilingen op het speciale podium in hal 7 beginnen dagelijks vanaf 12 uur. Elk uur start een nieuwe veilingronde van ongeveer drie kwartier en na een korte pauze wordt opnieuw een serie reizen in de aanbieding gedaan.

Volop sfeer
Ervaren veilingmeesters van VakantieVeilingen.nl zorgen voor de juiste stemming. Rond het podium is volop sfeer, dans en muziek en de bezoekers kunnen proeven van een overheerlijk hapje en drankje. De veilingagenda staat aangegeven in hal 7, maar overal op de Vakantiebeurs geven medewerkers informatie over de aantallen en soorten reizen die elke dag tegen bodemprijzen kunnen worden geboekt. Onder de hamer komen reizen naar kleurrijke landen als Kenia, Brazilië, Turkije en Egypte bijvoorbeeld, maar ook leuke trips dichter bij huis, een verblijf in een wellness-centrum of stedentrips in België en Nederland.
Vorig jaar werden maar liefst 125 zeer aantrekkelijk geprijsde vakanties geveild, een aantal dat VakantieVeilingen.nl op de komende Vakantiebeurs zeker zal proberen te overtreffen.

Openingstijden
De openingstijden van de Vakantiebeurs 2009 zijn van woensdag 14 januari t/m zondag 18 januari van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 16 januari van 10.00 tot 21.00 uur. Entreekaarten, met aanzienlijke korting van ¤ 5,50 zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.vakantiebeurs.nl.


Noot voor de redactie (

VNU Exhibitions