FloraHolland


Bijeenkomst `ICT en logistiek maken het verschil'

FLORAHOLLAND (24 december 2008) - Op woensdag 14 januari 2009 organiseert FloraHolland Connect opnieuw samen met Florecom een koper-kwekermiddag waarbij de onderwerpen digitaal zaken doen en logistiek centraal staat. Webshops en digitale orderstromen spelen vandaag de dag een steeds grotere rol in de sierteeltsector. Kopers en kwekers worden tijdens de bijeenkomst bijgepraat over de laatste ontwikkelingen.

Digitaal zaken doen is een actueel thema. Dat bleek onder andere uit de succesvolle bijeenkomst die Florecom in maart van dit jaar organiseerde in samenwerking met FloraHolland. Kopers en kwekers werden geïnformeerd over het belang van een goede digitale orderstroom. Op 14 januari 2009 vindt er opnieuw een bijeenkomst plaats waar kopers en kwekers elkaar ontmoeten in het kader van digitaal zaken doen. Diverse softwareleveranciers, waaronder SDF, Distel, WPS, Q-ray en KISSit, zijn aanwezig en geven demonstraties. Daarnaast komen een aantal interessante sprekers aan het woord en krijgen de deelnemers de ruimte om met elkaar te netwerken. Dit initiatief wordt ondersteund door de bedrijven Vida Verde, Noviflora, Javado,FPP, Lemkes en Hamiplant.

Datum: 14 januari 2009
Tijd: 15.00 tot 17.30 uur
Locatie: Sierteelt Direct, Trade Park Westland Venus, te Honselersdijk

Interesse?
Heeft u interesse om deel te nemen? Meldt u dan uiterlijk 9 januari 2009 aan via het aanmeldingsformulier wat u vindt op de website www.florecom.nl. U kunt uw aanmelding ook per e-mail versturen. Stuur uw bedrijfsnaam, adresgegevens, administratienummer van de veiling en het aantal deelnemers naar marjo.vander.sman@florecom.nl.