Gemeente Enkhuizen

Mantelzorg is niet zo maar iets...

Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte, hulpbehoevende partner, ouder, kind of andere familielid, vriend of kennis. Vaak is mantelzorg geen bewuste keuze. Men neemt deze rol als vanzelfsprekend op zich uit liefde of loyaliteit. Maar dag in dag uit voor een ander zorgen, kan erg zwaar zijn. Daarom is het inventariseren van behoeften zo belangrijk!

Meepraten op woensdag 14 januari 2009
Op woensdag 14 januari 2009 kunt u meedoen aan het Rondetafelgesprek in Enkhuizen. Ook Wethouder Kok is hierbij aanwezig. Het gesprek vindt plaats in de Bonte Veer, Wielewaal 1 en duurt van 20. 00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Wilt u meepraten? Meldt u dan aan via www.mantelzorgerscentraal.nl.

Enquête
Meedoen aan de enquête kan ook. Op dezelfde website staat naast het aanmeldingsformulier ook een vragenlijst, die u eenvoudig via de computer thuis kunt invullen. De gegevens van de enquête worden anoniem verwerkt. Een papieren vragenlijst kunt u toegestuurd krijgen als u een briefje stuurt aan Mantelzorgers Centraal West-Friesland, Antwoordnummer 1208, 1620 VB Hoorn.

Bij het Servicepunt in het Stadskantoor en in het zorgloket liggen tevens folders met daarin een aanmeldingsformulier voor het Rondetafelgesprek.
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl