Gemeente Coevorden

Hoorzitting Commissie Rechtsbescherming

Op woensdag 14 januari 2009 houdt de Kamer grondgebonden Zaken van de Commissie voor de Rechtsbescherming een hoorzitting. Deze is in principe openbaar, maar de voorzitter kan besluiten om in beslotenheid te vergaderen. De hoorzitting wordt gehouden in Markt 5 te Coevorden en begint om 19.30 uur.

Agenda:

19.30 uur Bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 6 augustus 2008, waarbij vergunning is verleend voor de aanleg van wegen en sloten ten behoeve van het ontsluiten van diverse oliewinlocaties en compensatie van waterberging op diverse percelen in het beekdal van het Schonebekerdiep.

20.00 uur Bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 14 oktober 2008, waarbij vergunning is verleend voor het kappen van twee coniferen en één spar op het perceel Hanny Schafstraat 28 te Coevorden (kapvergunning).

20.30 uur Bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 16 juli 2008, waarbij drie herdershonden op grond van artikel 2.4.19 van de APV als gevaarlijk of hinderlijk zijn aangemerkt en een aanlijngebod voor de betreffende honden is
opgelegd.

Mochten de omstandigheden daartoe aanleiding geven dan kan de agenda nog gewijzigd worden. Na het horen van belanghebbende(n) en het verwerende bestuursorgaan, beraadslaagt de commissie achter gesloten deuren over het aan het betreffende bestuursorgaan uit te brengen advies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de plv.-secretaris van de Commissie voor de Rechtsbescherming, de heer mr. H. ten Hoven, tel. 0524-598648.