Gemeente Hoorn


Schoolvoetbaltoernooi op Cruyff Courts

Het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn organiseert samen met de Johan Cruyff Foundation de voorronde van Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6. Het schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op het Cruyff Court aan het Gangwerk in de Grote Waal en het Cruyff Court aan de Nachtegaal in de Kersenboogerd op woensdag 14, 21 en 28 januari.

Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 is hét schoolstraatvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van het reguliere basisonderwijs. De jonge voetballers hebben zich via hun basisschool aangemeld voor het toernooi. De wedstrijden worden gespeeld op het Cruyff Court in de Grote Waal en in de Kersenboogerd. Op 14, 21 en 28 januari 2009 wordt van 13.00 tot 16.00 uur gevoetbald.

Winnaars
De winnaars van de voorrondes gaan door naar de Hoornse finales. De winnaars daarvan zien we in het voorjaar van 2009 terug bij de regiofinales. De winnaars van de regiofinales plaatsen zich op hun beurt uiteindelijk voor de finale in Amsterdam, waar wordt gestreden om de titel Cruyff Court Kampioen 6 vs 6 van Nederland 2009.

Iedereen is van harte welkom de verschillende voorrondes en de opening bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.sportopbouwwerkhoorn.nl of neem contact op met het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn, telefoon (0229) 25 26 25.
Laatste wijziging van deze pagina: 8 januari 2009