Vrouwelijke talenten maken dromen waar

12/01/2009 11:39

&Samhoud Nederland B.V.

Op 14 januari 2009 organiseert ? People een speciale netwerk bijeenkomst voor ambitieuze hoogopgeleide vrouwen. Van 16.00 uur tot 21.30 uur vindt aan de Parkstraat 2 in Utrecht een wervelende bijeenkomst plaats met als thema 'Goede Voorbeelden'.

Gastsprekers zijn Mirjam Sterk, Tweede Kamerlid van het CDA, Heleen Mees, econoom, jurist, publicist en co-founder van Women on Top, Elsemieke Havenga, presentatrice en oud top hockeyster en Salem Samhoud, ondernemer en oprichter/mede-eigenaar van organisatieadviesbureau ? dat in 2008 werd uitgeroepen tot nummer 1 Great Place to Work.

Vrouwennetwerk ? People is een groot succes

? People, het platform voor ambitieuze hoogopgeleide vrouwen, kent een droomstart. In de 3 maanden dat dit hoogwaardige netwerk nu bestaat, heeft het al meer dan 100 vrouwen aan zich weten te binden die een persoonlijk development traject doorlopen, waarvan het opstellen van een persoonlijke visie een belangrijk onderdeel uitmaakt. ? People helpt vrouwen gedurende hun carrière bij belangrijke levensvragen door het faciliteren van een hoogwaardig netwerk, het aanbieden van een ontwikkeltraject en het creëren van een passende werkomgeving. Met dit unieke drie in een concept veroveren de ambitieuze dames van ? People de markt voor schaars talent door het aanboren van een tot nu toe onderbenut arbeidspotentieel; dat van vrouwelijk talent. Of zoals Carolien Bijen zegt: 'Nederland stroomt over van de ambitieuze vrouwelijke talenten, met de juiste aandacht, een beetje maatwerk en flexibiliteit zijn ze goud waard voor iedere organisatie!'

Persoonlijke visie is de drijfveer!

De oprichting van ? People door initiatiefneemster Carolien Bijen is een uitvloeisel van het stimuleren van ondernemerschap binnen ?. Het is haar persoonlijke visie om vrouwelijk talent beter te benutten en vrouwen te helpen de weg naar de top verder te beklimmen. Bij ? People kan ze die droom waarmaken.

Wens voor 2009: nog meer topvrouwen vooruit helpen!

Om de voortvarende start van ? People te vieren en om de aftrap te geven voor een mooi nieuw jaar, organiseert ? een nieuwjaarsbijeenkomst op 14 januari 2009, in de Parkstraat 2 in Utrecht.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.samhoudpeople.nl of ze kunnen contact opnemen met Carolien Bijen: tel. 030-2348604





http://www.samhoudpeople.nl