Gemeente Heemskerk


maandag, 12 januari 2009

Heemskerk organiseert bijeenkomst startersregeling voor hypotheekadviseurs

Op woensdag 14 januari organiseert de gemeente Heemskerk om 14.00 uur een informatiebijeenkomst over de startersregeling koopwoningen in het gemeentehuis. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle mensen die een professionele adviesfunctie vervullen bij het verkrijgen van een hypothecaire lening. De VROM startersregeling koopwoningen is sinds medio 2007 in Heemskerk van toepassing.

Wethouder Leo van der Kolk zal tijdens deze bijeenkomst zich met name richten op de rol die de tussenpersonen kunnen vervullen om zoveel mogelijk starters in Heemskerk van een woning te voorzien. Inmiddels is een aantal banken, hypotheekadviseurs, makelaars en notariskantoren uitgenodigd voor de bijeenkomst van 14 januari aanstaande. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor andere professionals die in deze branche actief zijn. Wanneer u zich bezighoudt met advisering op het gebied van hypotheekverstrekkingen, niet persoonlijk bent uitgenodigd maar wel belangstelling heeft dan kunt u zich per e-mail aanmelden bij de heer Oosterhoff: e.oosterhoff@remove-this.heemskerk.nl.

Starters
De startersregeling is erop gericht bijvoorbeeld jongeren een steuntje in de rug te bieden bij het kopen van een eerste woning. Mocht u op het punt staan uw eerste woning te kopen, vraag dan bij uw financieel adviseur naar de startersregeling of kijk voor meer informatie over deze regeling op de website www.heemskerk.nl/leven_en_wonen/wonen/.
---