FloraHolland


FloraHolland vestiging Bleiswijk projecteert dagaanbod op klokfront

BLEISWIJK (14 januari 2009) - De afmijnzaal van FloraHolland vestiging Bleiswijk is voorzien van een nieuw projectiesysteem van Bis ID met twee beamers, waarmee het dagaanbod op het klokfront wordt geprojecteerd. Hiermee worden de borden met aanbodinformatie aan weerszijden van de afmijnzaal overbodig en is een handmatige handeling geautomatiseerd.

Het nieuwe projectiesysteem is op 12 januari formeel in gebruikgenomen. De mogelijkheden die het nieuwe systeem biedt, worden op termijn verder uitgerold.
In de week van 12 januari is het dagaanbod op het klokfront te zien. Bij een volgende stap worden ook de tijden van einde veilen en einde afleveren op het klokfront weergegeven. In een later stadium zullen ook powerpointpresentaties voor het veilen en in de veilpauzes in de afmijnzaal vertoond. Het systeem projecteert op afstand. Dit maakt het mogelijk om het systeem flexibel in te zetten op verschillende locaties op het veilingterrein voor het weergeven van informatie.

Het systeem wordt tevens gebruikt op FloraHolland vestiging Aalsmeer en bij de plantenklok op FloraHolland vestiging Naaldwijk.

Fotobijschrift: Vestiging Bleiswijk projecteert sinds 12 januari het dagaanbod op het klokfront.