Gemeente Bussum

Gemeenteraad bij Landstraat-Noord

De Bussumse gemeenteraad heeft op 6 januari jl. de nieuwbouw aan de Brinklaan bezichtigd. De bouw is onderdeel van het omvangrijke project Landstraat-Noord, waarover de raad enkele jaren geleden belangrijke besluiten heeft genomen. Zo heeft de raad destijds gekozen voor het terugbrengen van het water op de plek waar vroeger de haven was.

De raadsleden bekeken een aantal appartementen en grachtenwoningen, die binnenkort worden opgeleverd. Door de bezichtiging werd duidelijk hoe het project vanaf de allereerste gesprekken en plannen, via de tekentafel, nu in werkelijkheid vorm krijgt. Dit leverde ook waardevolle inzichten op voor toekomstige bouwprojecten waarover de raad nog besluiten gaat nemen.

Nog enkele appartementen te koop

Met de oplevering van de panden aan de Brinklaan is de uitvoering van het project Landstraat-Noord weer een stapje verder. Volgens de projectontwikkelaar, de bouwer en de makelaar heeft de kredietcrisis nog weinig invloed op de verkoop van de appartementen en woningen. Er staan nog wel enkele appartementen te koop. Voor meer informatie kunt u terecht op www.landstraatnoord.nl.

Met het werkbezoek aan Landstraat-Noord heeft de raad meteen werk gemaakt van zijn goede voornemen voor 2009: minder vergaderen en vaker werk- en/of wijkbezoeken in Bussum afleggen, om zodoende beter zicht te krijgen op wat er speelt en leeft in Bussum.