Gemeente Putten

Coördinatiepunt Opvoeding gaat door tot Centrum Jeugd en Gezin haar deuren opent!

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) komt steeds dichterbij. Regionaal is de start gemaakt met een Startworkshop CJG op 9 oktober j.l. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de lokale invulling van een centrum in Putten.
Tot er daadwerkelijk een locatie is waar men naar binnen kan lopen met vragen voor het CJG, kan iedereen met zijn/ haar vragen terecht bij het Coördinatiepunt Opvoeding.

Met het oog op deze ontwikkelingen is het even stil geweest rond het Coördinatiepunt Opvoeding. Dat betekent echter niet dat er niet hard gewerkt is. Vanaf de start in 2005, weten naast hulpverleners steeds meer ouders de weg naar het Coördinatiepunt Opvoeding te vinden. Het geeft informatie, of zorgt dat men met hun vraag op de juiste plek komen. Niet alleen eenvoudige informatievragen worden bij het Coördinatiepunt neergelegd, maar ook ingewikkelde opvoedingsituaties.

Het Coördinatiepunt Opvoeding is een digitaal en telefonisch bereikbaar loket voor iedereen die vragen heeft over opgroeien en opvoeden of wil weten waar hij/zij naar toe kan met een vraag over hulp of voorzieningen voor kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar in Putten. Vragen kunnen worden gesteld per mail of door het invullen van het contactformulier op de website.
Elke dinsdag en donderdag kan telefonisch contact plaats vinden met één van de twee medewerkers van het Coördinatiepunt Opvoeding.

Het Coördinatiepunt Opvoeding is op initiatief van de gemeenten Ermelo Harderwijk en Putten in 2005 gestart. De volgende instellingen zijn binnen het Coördinatiepunt vertegenwoordigd: de afdeling jeugdgezondheidszorg van Icare en de GGD, Maatschappelijke Dienstverlening Veluwe en Tactus verslavingszorg en MEE Veluwe. Het Coördinatiepunt Opvoeding is digitaal bereikbaar via de website: http://www.coordinatiepuntopvoeding.nl/. en per e-mail: coordinatiepuntopvoeding@ggdgelre-ijssel.nl
Het Coördinatiepunt Opvoeding is iedere dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar op nr.: 06 130 314 70.

---