Senternovem

14-01-2009 | Duurzamestudent.nl gelanceerd

Win een jaar lang gratis bier

De website duurzamestudent.nl heeft het levenslicht gezien. Dit is naar eigen zeggen de eerste en enige website over duurzame ontwikkeling vanuit de belevingswereld van studenten. De website bevat bijvoorbeeld stage-ervaringen van andere studenten en shopping-routes door studentensteden. Voor alle fases in het studentenleven biedt duurzamestudent.nl aansprekende voorbeelden en relevante tips.

duurzame student prijsvraag Ter introductie van de site deelt duurzamestudent.nl samen met Gulpener een typische studentenprijs uit: een jaar lang gratis bier. Duurzamestudent.nl is hét online magazine voor studenten die iets willen met duurzame ontwikkeling. De site staat boordevol tips en artikelen op het gebied van lifestyle, studie en carrière, geschreven voor en door studenten.

In de categorieën Shoppen, Eten & Drinken, Wonen, Stage & Vrijwilligerswerk en Carrière komt het hele studentenleven aan bod. Ook verschijnen er regelmatig persoonlijke verhalen en columns van bijvoorbeeld jonge ondernemers en maatschappelijk betrokken studenten.

Ter introductie van de site deelt duurzamestudent.nl samen met Gulpener een typische studentenprijs uit: een jaar lang gratis bier. Tot 1 februari kunnen studenten kans maken door de zin "Duurzaamheid is: ...." zo origineel mogelijk in te vullen. De prijsvraag is te vinden op www.duurzamestudent.nl/prijsvraag.