Politie Brabant-Noord

Politie houdt verkeerscontrole

Drunen, Schijndel, 14-01-2009

Het team verkeershandhaving van de politie Brabant-Noord heeft dinsdagmiddag/avond samen met de belastingdienst een controle gehouden. Totaal zijn 30 mensen bekeurd, er zijn twee auto's inbeslaggenomen en de belastingdienst heeft een aantal vorderingen gedaan.

Van 14.30 uur - 17.30 uur is er gecontroleerd op de Spoorlaan in Drunen. Daar kregen 23 automobilisten een proces-verbaal voor overtreding van de maximum snelheid, 1x voor het niet dragen van de autogordel en 1x voor het volgen van de verplichte rijrichting.

Van 19.00 uur tot 21.45 uur is gecontroleerd op de Boschweg in Schijndel. Hier zijn 3 personen bekeurd voor de maximum snelheid, 1x voor het verkeerd gebruik van een voorsorteervak en het rijden over een verdrijvingsvlak. De belastingdienst heeft een aantal vorderingen gedaan. Terplaatse inde ze al een paar van deze vorderingen. Verder heeft de belastingdienst twee auto's inbeslaggenomen. Een 60-jarige automobilist raakte daardoor zo overstuur dat hij door de politie naar huis moest worden gebracht.