Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 6 januari 2009

Bouwblokvergroting
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten geen medewerking te verlenen aan de beoogde bouwblokvergroting op het perceel Derptweg 14 in Vorstenbosch.

Vaststellen Interne Controleplan 2009
Het controleplan geeft een overzicht van de interne controles die worden uitgevoerd. Het doel is een gegrond oordeel te vormen over de juistheid/volledigheid/tijdigheid en/of rechtmatigheid van de gegevens in de administratie, met de nadruk op rechtmatigheid.

Ontsluiting Heeswijk-Dinther
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de gemeenteraad van 5 februari 2009 te vragen in te stemmen met het beoogde tracé voor de ontsluiting Heeswijk-Dinther zuid.

Diverse verzoeken perceel Menzel 28, Nistelrode Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan het oprichten van een poort voor groene en blauwe diensten en daarmee samenhangend een recreatief centrum en aan het realiseren van een vakantieaccommodatie voor meervoudig gehandicapten op de locatie Menzel 28 in Nistelrode.

Regio- en bedrijvenpromotiegids
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om de gemeente Bernheze te presenteren in de regio- en bedrijvenpromotiegids Midden- en Noordoost Brabant 2009-2010.

Advies Commissie Bezwaarschriften Bernheze
Het college van burgemeester en wethouders heeft beslist om in navolging van het advies van de Commissie Bezwaarschriften Bernheze het bezwaarschrift tegen de weigering van een tijdelijke bouwvergunning voor het plaatsen van een receptie-kantoorgebouw op het perceel Meerstraat 30 in Heeswijk-Dinther (Wildhorst) ongegrond te verklaren.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35
kijk eens bij:
WOZ-loket