Ingezonden persbericht


Voor de elfde achtereenvolgende keer stemmen reisagenten op specialisten

BURO SCANDINAVIA EN BURO BRITAIN WINNEN OPNIEUW VEREN

Amsterdam, 14 januari 2009

Reisorganisatie Buro Scandinavia BV, waartoe Buro Scandinavia en Buro Britain behoren, heeft dit jaar opnieuw de "Veren" gewonnen in de categorie 'Beste reisorganisatie Noord Europa' en 'Beste reisorganisatie Groot-Brittannië en Ierland'. Zowel Buro Scandinavia als Buro Britain, dé specialisten op het gebied van reizen naar respectievelijk Noord Europa en Groot-Brittannië en Ierland, mochten de felbegeerde onderscheiding voor het elfde jaar op rij in ontvangst nemen.

De Veren vormen de belangrijkste onderscheidingen in de Nederlandse reisbranche en worden bepaald door duizenden reisbureaumedewerkers die hun stem uitbrengen in veertig verschillende categorieën. De prijsuitreiking vond dinsdag jongstleden plaats tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Felix Hendriks van Buro Scandinavia en Buro Britain over de gewonnen Veren: "We zijn bijzonder trots op het winnen van de Veren in de categorieën Noord Europa en Groot-Brittannië en Ierland. Het toont aan dat we een optimaal product bieden dat door de reisagenten en onze klanten zeer gewaardeerd wordt. Namens al onze medewerkers, onze deskundigen op locatie en iedereen die het winnen van deze prijs mogelijk hebben gemaakt, wil ik de reisagenten bedanken voor deze eer. We hebben veel tijd en moeite geïnvesteerd in het worden van dé specialist op het gebied van reizen naar Noord Europa en Groot-Brittannië en Ierland. Klaarblijkelijk is de Nederlandse reisbranche het hiermee eens, anders hadden we deze prestigieuze onderscheidingen nooit voor de elfde keer mogen ontvangen."