Ingezonden persbericht


Persbericht - 18 november 2008

Wereldwijzer Reisforums weer op Vakantiebeurs Utrecht

Nijmegen, 18 november 2008 - Na de succesvolle aanwezigheid van afgelopen januari, zal de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums ook komende Vakantiebeurs weer aanwezig zijn. Van 14 tot en met 18 januari is iedereen weer welkom op de Wereldwijzer stand.

Tijdens de Vakantiebeurs 2009 kunnen vaste bezoekers van de website Wereldwijzer Reisforums een bezoekje aan de stand brengen om elkaar in levende lijve te ontmoeten. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen reizigers op de stand reistips met elkaar uitwisselen. Bezoekers van de Vakantiebeurs die nog niet bekend zijn met de reissite Wereldwijzer kunnen op deze manier kennis maken met het online informatieplatform dat door reizigers wordt onderhouden en maandelijks 200.000 reizigers trekt.

De Wereldwijzer stand is voor komende Vakantiebeurs verhuisd naar Hal 1, het gedeelte voor verre reizen. Het standnummer van Wereldwijzer Reisforums is B121.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 90.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer.

===================================
Noot voor de redactie,