'Cleandesk.nu - meer dan een opgeruimd bureau!'

14/01/2009 08:50

NBPO

PERSBERICHT Badhoevedorp, 13 januari 2009

Januari 2009 is de Nationale Organizing Maand

Nieuw Cleandesk concept voor kantoorwerkplekken:

'CLEANDESK.NU - MEER DAN EEN OPGERUIMD BUREAU!'

Als kantoorpersoneel de eigen werkplek goed en efficiënt organiseert, dan wordt er gemiddeld één uur tijdwinst per dag geboekt. In tijden waarin de druk bijna elke dag op de ketel staat, kan deze tijdwinst meteen nuttig worden besteed aan de core business. En daar wordt een bedrijf uiteraard beter van!

Door het recent gelanceerde Cleandesk.nu-concept, ontwikkeld door twee ervaren Professional Organizers, leren werknemers met meer structuur te werken, waardoor de stress vermindert. Cleandesk.nu brengt méér dan een opgeruimd bureau. Bovendien bestaat de methode - in tegenstelling tot eerdere concepten - uit een persoonsgerichte aanpak; deze levert betere werkkwaliteit en meer werkplezier op. En dit is niet onbelangrijk in tijden met een kritischer visie op tijd en geld. Petra Bosch-van Rossum en Ellen Massaro, de initiatiefnemers van Cleandesk.nu, hebben de tijdwinst concreet gesignaleerd en gemeten bij de bedrijven, die hen in de afgelopen jaren al hadden ingehuurd als Professonal Organizers.

De vraag is hoe je een efficiëntere werkplek werkelijk organiseert. De werkdag starten met stapels papier, nog te lezen e-mails of een overvolle agenda, is immers voor niemand aantrekkelijk. Zo af en toe eens flink wat 'ruimen' kan effect hebben, maar niet op de lange termijn. Het hebben van een goed terugvindsysteem, weten wat er is en wat er kan komen, keuzes kunnen maken en weten wat je valkuilen zijn, zijn belangrijke voorwaarden voor beter en efficiënter werk. Je wordt weer blij achter je bureau!

Januari is daarom door de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) uitgeroepen tot Nationale Organizing Maand. Dit biedt meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met het Cleandesk.nu-concept omdat bij afspraken, die in de maand januari zijn gemaakt, 50% korting wordt verkregen op de Cleandesk.nu Analyse.

Petra Bosch-van Rossum en Ellen Massaro zijn twee ervaren Professional Organizers en coaches. Door hun jarenlange ervaring in het bedrijfsleven én door hun interesse in de 'mens achter het bureau', zijn zij in staat om zich in elke werksituatie te verplaatsen, op maat oplossingen te bedenken en te implementeren. Petra en Ellen zijn beiden lid van de NBPO, de beroepsvereniging van Professional Organizers.





http://www.cleandesk.nu

http://www.nbpo.nl/