CreditForce: nu ook Allround Credit Management in het zuiden des lands


MAASTRICHT, 20090114 -- CreditForce is een bankonafhankelijke allround Credit Management organisatie en daarmee uniek in haar soort. Het hoofdkantoor is gevestigd in Houten. Sinds vorige eeuw is CreditForce al actief bezig om alle facetten van Credit Management aan te bieden. CreditForce wil lokaal de touwtjes strak in handen krijgen. Daarom heeft het recentelijk CreditForce Zuid B.V. opgericht. Deze divisie biedt vanuit Maastricht dezelfde services en diensten aan.

Het bedrijf start op 1 januari 2009 met 10 medewerkers. Léon Cuijpers, directeur CreditForce ziet mogelijkheden:

"Steeds meer bedrijven hebben te maken met toenemende financieringskosten en afnemend betalingsgedrag van hun klanten. Dat is het effect van de kredietcrisis. Bedrijven moeten zelf zorgen dat hun werkkapitaal en cashflow goed op orde is en kunnen niet meer blind vertouwen op klanten die als "financieel gezond" gezien worden. Het wordt voor bedrijven steeds moeilijker om geld te lenen daarom is het belangrijker dan ooit het debiteurenbeheer goed op orde te hebben. Structureel goed creditmanagement wordt daarom cruciaal."

Met CreditForce Zuid staat een bedrijf dat zich bewezen heeft op het gebied van detachering, werving en selectie, training, factoring, kredietverzekering, outsourcing, incasso en insolving. Deze producten en diensten zijn niet alleen van hoog niveau, maar ook voor iedere onderneming en binnen elke situatie inzetbaar; maatwerk dus.