EVON Jubileumavond


AMERSFOORT, 20090114 -- EVON, de netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers uit de regio Gooi- en Eemland, houdt op donderdag 29 januari aanstaande haar Jubileumavond. Op deze open avond vieren leden van Evon, alsmede genodigden en introducés, op feestelijke wijze haar 15 jarig bestaan.

Deze sprankelende avond mag niet gemist worden. EVON zorgt voor een uniek programma in de moderne theaterzaal van De Kamers in Vathorst. Dat mag niet ongemerkt voorbij gaan. Deze avond wordt opgeluisterd door Alexandra van `t Geloof en het muzikale gedeelte is voor rekening van Rose Rouge. Ook willen we officieel het eerste exemplaar van het EVON Jubileumboek uitreiken.

Programma
19.30 Ontvangst koffie/thee met taart
20.00 Welkom door de voorzitter van EVON
20.15 Alexandra van `t Geloof
21.15 Muziek van Rose Rouge
21.30 Netwerkborrel
23.00 Einde van de avond

Locatie en aanmelden
De Kamers
Wezeperweg 1
3825 DJ Amersfoort
T: 033 2012343
I: www.dekamers.nl
P: In de buurt van De Kamers is parkeergelegenheid.

Aanmelden voor deze avond kan via de website: www.evon.net

EVON
EVON staat voor Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk en is een zelfstandig netwerk voor vrouwelijke ondernemers in de regio. EVON organiseert acht keer per jaar een thema-avond voor haar leden en twee maal een open avond. Alle avonden hebben als kenmerk dat vrouwelijke ondernemers in een professionele en positieve sfeer met elkaar kunnen spreken over ontwikkelingen en eventuele obstakels die ze op hun pad tegenkomen.





EVON