Webwinkel dean-deluca.nl zoekt fashion modellen op Hyves


Van Hyves profiel tot online fashion model

ALKMAAR, 20090114 -- Dean-deluca.nl heeft aan geĂŻnteresseerden op Hyves gevraagd deel te nemen aan de modellen wedstrijd `dean-deluca.nl Summer Fashion model 2009'. Uit de vele reacties zijn 50 jongens en meisjes geselecteerd die doorgaan naar de finaleronde. Via een publieksverkiezing van de modellen op Hyves zal aanstaande week worden bepaald wie de winnaar is en zich Summer Fashion model 2009 van dean-deluca.nl mag noemen. Met de uitverkiezing van een zomermodel uit de eigen doelgroep wil dean-deluca.nl dicht op haar eigen publiek blijven.

"De tijd waarin winkelen exclusief in de winkelstraat plaatsvindt, is definitief voorbij. Wij willen zijn waar onze klanten zijn en dat is op de online communities", stelt Edwin Entius, eigenaar van dean-deluca.nl. "Het is niet voor niets dat we daar ook onze fashion modellen zoeken. Wat dat betreft is Hyves de ideale plek om online onze doelgroep te ontmoeten."

De finaleronde bestaat uit een professionele fotografiesessie op vrijdag 16 januari door de fotograaf Rick Strooper. De foto's zullen op de Hyves-pagina i-love-dd.hyves.nl worden geplaatst. Op de Hyves-pagina kan het publiek stemmen op hun favoriete model en bepalen wie de winnaar wordt.

Over dean-deluca.nl:

Dean-deluca.nl is een `clicks & bricks' fashion retailer en verkoopt ondermeer via www.dean-deluca.nl haar producten. Er zijn 15 werknemers in dienst met 3 fysieke winkels en 1 internetwinkel met 30.000 unieke webbezoekers per week. Dean-deluca.nl levert trendy fashion voor de jonge (15-35 jaar) en modebewuste consument.