Tienduizendste melding op Doormijgevonden.nl door inwoonster Roosendaal


NOOTDORP, 20090114 -- Twee jaar na officiële lancering van de websites www.doormijverloren.nl en www.doormijgevonden.nl heeft een eerlijke vindster uit Roosendaal het tienduizendste voorwerp op de websites gemeld in de hoop deze snel terug te kunnen bezorgen bij de rechtmatige eigenaar. De succeskans hiertoe is groot want ruim tien procent van de op de websites gemelde voorwerpen vinden de weg terug naar de eigenaren.

In het patroon van 2007 zijn ook in 2008 de inwoners van Nederland vooral slordig omgesprongen met hun sieraden (20,3%), sleutels (13,8%), en mobiele telefoons/PDA's (9,3%).

Om het succespercentage van terug bezorgde voorwerpen van 10% minimaal te verdubbelen, zal DoorMij Company zich t.a.v. gevonden en verloren voorwerpen voor 2009 richten op het vinden van samenwerkingsverbanden met o.a. belangenorganisaties en verenigingen in Nederland.
In lijn hiermee hopen DoorMij Company en HetHaagsamateurvoetbal.nl binnen enkele weken een samenwerkingsverband op dit gebied te kunnen aankondigen.

Doormijgevonden en doormijverloren zijn in Nederland uitgegroeid tot dé onafhankelijke marktleider voor gevonden en verloren voorwerpen. Diverse nieuwe functionaliteiten zoals rss-feeds, plaatsnaam-URL's en ook het signaleren van (vermoeden van) diefstal zijn toegevoegd aan de gratis dienstverlening.

De websites zijn opgericht in 2006 en hebben tot doel eigenaren en eerlijke vinders op eenvoudige en toegankelijke manier met elkaar in contact te brengen. De dienstverlening is kosteloos en sluit aan bij initiatieven om elektronische dienstverlening voor Nederlanders te vergroten.
Vanuit de achtergrond van gevonden en verloren steunt DoorMij Company actief Amber Alert NL middels een permanente oproep tot deelname op de voorpagina.

DoorMij Company richt zich op community en portal ontwikkelingen deels non-profit en deels commercieel. In de toekomst zal DoorMij Company meerdere websites exploiteren waarmee inwoners en bedrijven van Nederland aanvullende elektronische dienstverlening wordt geboden.