Pernille La Lau en Mirjam Frentz lanceren leadingladyclub.com


Het nieuwe sprankelende online vrouwen-netwerk

AMSTERDAM, 20090114 -- In iedere vrouw schuilt een Leading Lady: een vrouw met lef, een vrouw met moed, een vrouw met passie, een vrouw die je inspireert, een vrouw die haar leven in eigen handen heeft. Vanaf nu hebben ambitieuze, ondernemende vrouwen, powervrouwen en businessbabes een eigen online netwerk: leadingladyclub.com.

Inspirerend professioneel netwerk met female touch

Het vrouwennetwerk is opgezet door Pernille La Lau en Mirjam Frentz. De Leading Lady Club biedt zelfbewuste, ondernemende vrouwen een online platform voor inspiratie en ontmoeting. Life ontmoetingen, workshops en inspirerende evenementen bieden de gelegenheid om contacten te verdiepen en elkaar te helpen je persoonlijke ambities te verwezenlijken. "Het leven draait om inspiratie. Een ontmoeting met iemand die tijdens een evenement jouw creativiteit triggert voor een nieuw plan. Een artikel dat je leest, een verhaal over iemand die heeft doorgezet of het lef heeft gehad om haar levensdoel te realiseren. De Leading Lady Club biedt die inspiratie én de contacten om je doelen te verwezenlijken" stelt Pernille La Lau. De Leading Lady Club is voor iedere vrouw; of zij nu een succesvolle zakenvrouw, huisvrouw of powervrouw is. Feministe, emancipatie vrouw, of businessbabe; iedere vrouw is welkom. Mirjam Frentz: "Bij de Leading Lady Club gaat het er om dat je een "Lady" blijft, optimaal vrouw kunt zijn, en daarbij "Leading" je eigen levenspad volgt."

Empowering zorgt voor nieuw elan en perspectief
In enkele dagen tijd heeft de Leading Lady Club ruim 100 leden aan zich weten te binden en zijn de eerste projecten geïnitieerd. "Met de ledenopbrengst ondersteunt de Leading Lady Club wereldwijd vrouwenprojecten. Zo werken we onder meer samen met CosmoQueen en Mama Cash. Ook dit zijn vrouwennetwerken gericht op empowering. De CosmoQueen Foundation heeft als doelstelling het bestrijden van armoede door werk te genereren voor (kans) arme vrouwen buiten Europa, ongeacht hun politieke of religieuze achtergrond. Mama Cash, het oudste internationale vrouwenfonds, en ondersteunt overal ter wereld - ook in Nederland - vernieuwende en taboedoorbrekende initiatieven van vrouwen. Maatschappelijke verandering begint bij vrouwen en meisjes." aldus Pernille La Lau.

Mirjam Frentz: "Met de Leading Lady Club hopen we niet alleen een platform te bieden waarop vrouwen hun levenservaring en expertises met elkaar kunnen delen, maar ook bij te dragen aan een nieuw elan. Het gaat er om jezelf te ontwikkelen tot een krachtig, wijs en sprankelend mens die het leven op een vrouwelijke manier durft aan te pakken"

leadingladyclub.com





Ingezonden persbericht