Mvix maakt supersnel downloaden toegankelijk voor een breed publiek


AMSTERDAM, 20090114 -- Supersnel downloaden was tot voor kort voor slechts een enkeling weggelegd vanwege de complexiteit en hoge moeilijkheidsgraad. Inmiddels staat de media er vol van hoe consumenten supersnel kunnen downloaden via zogenaamde nieuwsgroepen.

Mvix doorbreekt een belangrijke barriere door vanaf 19 januari a.s. bij al haar Mediastreamer en Multimedia Harddisk producten een gratis download tegoed te bundelen. Met behulp van de meegeleverde snelstartgids in combinatie met de GEBRUIKSKLAAR producten van Mvix is een breed publiek vanaf nu in staat om supersnel te downloaden. Het gratis download tegoed heeft een grootte van 10GB wat ongeveer gelijk staat aan 10 films.

`Wat 10 jaar geleden is gebeurd met de muziek staat nu te gebeuren met films en TV series', aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv. '10 jaar geleden begon iedereen met het digitaliseren van muziek om het vervolgens af te spelen op mp3 spelers en mobiele telefoons. Nu vrijwel alle foto's digitaal worden vastgelegd is het de beurt aan films, TV series en homevideo's. Een steeds breder publiek ontdekt het gemak om deze mediabestanden te digitaliseren en ze vervolgens met een Mediastreamer of Multimedia Harddisk direct af te spelen op de televisie. Om die drempel nog verder te verlagen bundelen wij vanaf nu alle Mvix producten met een gratis nieuwsgroep account.' sluit Appel af.

Deze bundeling wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking die Mvix Benelux is aangegaan met één van 's-lands grootste nieuwsgroepen providers, NewsXS. `Wij zijn zeer verheugd met deze unieke actie van Mvix Benelux,' aldus een woordvoerder van NewsXS. `Het supersnel downloaden wint in korte tijd ongelooflijk veel terrein en wordt mede door deze actie van Mvix toegankelijk gemaakt voor een zeer breed publiek.' Consumenten die na 1 januari 2009 een Mvix product bij één van de officiele verkooppunten hebben aangeschaft kunnen tevens gebruik maken van dit gratis download tegoed. Door een email te sturen naar supersneldownloaden@mvixbenelux.com en hierbij een copie van de aankoopnota te voegen plus het serienummer van de Mvix speler wordt een actievatiecode per email toegezonden.