Mojo Concerts

James Morrison neemt opnieuw alle tijd in Amsterdam

Vanuit het niets schoot twee jaar geleden James Morrison's populariteit als een komeet omhoog en dat hebben ze geweten bij het Engelse V Festival. Een optreden in een overdekte tent werd in allerijl verplaatst naar het open hoofdpodium, omdat de animo voor zijn optreden alle verwachtingen overtrof. Gevolg: de singer/songwriter uit het Engelse plaatsje Rugby moest in tien minuten zijn show afraffelen.

2008 markeerde de langverwachte comeback van de Britse zanger en op het nieuwe album Songs for You, Truths for Me is de zanger van romantische songs als Wonderful World en natuurlijk You Give Me Something zowel letterlijk als figuurlijk zijn wilde haren verloren. You Make It Real is de eerste single van het album en wordt momenteel vaak gedraaid op radio en tv. Na zijn hartverwarmende show tijdens Live at Westerpark in 2007 staat James Morrison opnieuw in Amsterdam. En wie hem eerder heeft gezien, weet dat Morrison na het V Festival debacle nu voor eens en voor altijd alle tijd neemt voor een uitgebreid optreden.

Woensdag 14 januari 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 34,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop door Ticket Service Nederland begint zaterdag 8 november om 10.00 uur via www.livenation.nl/ jamesmorrison en 0900 300 1250 (45 cpm).