Gemeente Zwolle

Demonstratie paardensport voor gehandicapten

Datum uitgave persbericht: 12/30/2008

Door Jeroen Dubbeldam en Yvette van Geenen. Wil jij een demonstratie van de paardensport voor gehandicapten door Jeroen Dubbelman en Yvette van Geenen bijwonen? De demonstratie is tijdens Zwolle International: de Zwolse paardendagen in de IJsselhallen op woensdag 14 januari 2009. Het programma begint om 14:00 uur en wordt om ongeveer 16:00 uur afgesloten.

Meld je aan voor 9 januari 2009 en mail je naam en adres en eventueel die van je begeleider naar a.bosch@sportservicezwolle.nl. Vermeld hierbij of je rolstoelafhankelijk bent. De toegang is gratis, maar vol is vol, dus wacht niet te lang.

Demonstraties

Springruiter en Olympisch kampioen Jeroen Dubbeldam zet zich als ambassadeur in voor manege 't Hoefijzer. Hij geeft samen met de ruiters van manege ´t Hoefijzer een demonstratie paardrijden. Yvette van Geenen is dressuuramazone en traint hard om zich te kwalificeren voor de Paralympics in 2012. Samen met haar teamgenoten van Stable Enable, de amazones Demi Vermeulen, Frederike Sleurink en Ineke de Groot, laat zij tijdens de demonstratie zien dat de paardensport ook voor gehandicapten toegankelijk is en dat je het daarin heel ver kan schoppen.

Gehandicaptensport Zwolle

'Zwolle sport onbeperkt' 2009 jaar van de gehandicaptensport Zwolle

Bron: Sportservice Zwolle, Gemeente Zwolle, BMC advies management, Zwolle Internationaal
Datum van 30-12-2008 tot 29-01-2009