Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Delft, 8 januari 2009

Ontdek Zuid-Holland op de Vakantiebeurs 2009

Gezellige badplaatsen, sfeervolle historische steden, kindvriendelijke attracties en vele mogelijkheden om te wandelen en fietsen; ze maken allemaal deel uit van Zuid-Holland. Wilt u kennismaken met de vele recreatieve mogelijkheden van deze provincie? Breng dan tussen 14 en 18 januari een bezoek aan de Zuid-Hollandpresentatie op de Vakantiebeurs, in de Jaarbeurs Utrecht.

Meer dan 1000 attracties bij elkaar

Samen met Den Haag Marketing en Madurodam, Floravontuur Promotie Zoetermeer, Archeon, VVV Zuid-Holland Zuid en O-mega 360°fotografie zal het Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme tijdens de Vakantiebeurs een inspirerende Zuid-Hollandpresentatie verzorgen. U maakt kennis met de vele toeristisch-recreatieve mogelijkheden van de provincie en leert over het themajaar 'Leve de Limes' van de aanwezige Romeinen van het Archeon. Binnen de Zuid-Hollandpresentatie laat een schilderes u zien hoe het originele Delfts Blauw met de hand wordt beschilderd en voor de lekkere trek is er een stroopwafelbakker aanwezig, bij wie overheerlijke stroopwafels geproefd kunnen worden! De Zuid-Hollandpresentatie is te vinden in de 'Beleef Nederland' hal (hal 12).

Netwerkborrel

Relaties van het Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme zijn van harte welkom op de netwerkborrel tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs. Het Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme organiseert deze netwerkborrel samen met de Noord-Hollandse Compagnie en Utrecht Toerisme & Recreatie. De gedeputeerden Martin van Engelshoven-Huls van Zuid-Holland, Jaap Bond van Noord-Holland en Jan Ekkers van Utrecht zullen hier het nieuwe toeristische jaar inluidden. Deze netwerkborrel vindt plaats op dinsdag 13 januari vanaf 16.00 uur op het activiteitenplein bij de Noord-Hollandpresentatie in hal 12.

Meer informatie

Voor meer informatie over Zuid-Holland en de Vakantiebeurs kunt u kijken op de websites:

www.zuid-holland.com en www.vakantiebeurs.nl.