Ingezonden persbericht


Neckermann brengt bezoekers naar de Vakantiebeurs:

Ludieke fietstaxipendel tussen Hoog Catharijne en de Jaarbeurs

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht (14 - 18 januari) laat de Nederlandse vakantieliefhebber zich weer uitgebreid informeren over de vakantiemogelijkheden in 2009. Neckermann Reizen geeft de bezoekers alvast een voorproefje van het gemak en de service die Neckermann zijn klanten dit jaar wederom biedt. Een team van Neckermannen staat bij de uitgang van Hoog Catharijne (uitgang Beatrixtheater) klaar, om de bezoekers van de Vakantiebeurs kosteloos per fietstaxi naar de ingang van de Jaarbeurs te rijden en vice versa.

'Riksja gevoel'

Susan Fledderus, Marketing Manager Neckermann: "De fietstaxipendel past in de filosofie van Neckermann om reizigers snel, veilig en gemakkelijk naar hun bestemming te laten reizen. Bovendien raakt de bezoeker door het 'riksja gevoel' al helemaal in de vakantiestemming, voor dat de zoektocht op de beursvloer start. Deze service tijdens de Vakantiebeurs is onderdeel van de Neckermann Zomercampagne 2009. Hierin laat Neckermann via Tv-commercials en billboards zien dat Neckermann de vakantie goed regelt, zodat de consument 100% kan genieten."

De Neckermann(en)
Neckermann laat vakantie(beurs)gangers door deze ludieke actie fysiek kennis maken met dé Neckermann. Dit nieuwe gezicht van de reisorganisatie weet wat vakantie vieren is. Hij kent de mooiste bestemmingen en beste accommodaties, laat niets aan het toeval over en zorgt altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Met zijn opvallende gele pak en rode stropdas, zal hij de vakantiebeursbezoeker niet ontgaan.

Over Thomas Cook
Over Thomas Cook Thomas Cook Nederland is één van de grootste reisorganisaties in Nederland. Tot de organisatie behoren de touroperators Neckermann en Vrij Uit en het retailmerk Thomas Cook. Jaarlijks verzorgt Thomas Cook Nederland voor ruim 1,3 miljoen Nederlanders de vakantie. In totaal werken er zo'n 1.000 medewerkers bij Thomas Cook Nederland, waarvan zo'n 500 medewerkers werkzaam zijn op de 170 Travel Shops verspreid over heel Nederland.

Thomas Cook Nederland is onderdeel van Thomas Cook Group plc. die met een omzet van 12 miljard euro, beursgenoteerd is in Londen. Ieder jaar kiezen meer dan 19 miljoen mensen ervoor om met Thomas Cook Group plc. te reizen. De Thomas Cook Group met wereldwijd meer dan 33.000 medewerkers en een vloot van 97 vliegtuigen, is de tweede reisorganisatie in Europa en de derde in de wereld.

Hoofddorp, 13 januari 2009


---



Ingezonden persbericht