Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HOLLAND INTERNATIONAL OPNIEUW BESTE ALLROUND TOUROPERATOR


. Holland International wint dé prijs binnen de Nederlandse reisbranche
. TUI Nederland met negen veren grote winnaar van de Verenverkiezing
. Reisadviseur- en Reserveringsmedewerker van het jaar ook uit TUI gelederen

Rijswijk, 14 januari 2009 - Gisteravond heeft reismerk Holland International, onderdeel van marktleider TUI Nederland, tijdens de Verenverkiezing op de Vakantiebeurs opnieuw de veer voor Beste Allround Touroperator in de wacht gesleept. TUI Nederland won in totaal negen veren waaronder de nieuwe Groene Veer voor de meest duurzame reisorganisatie. René Jansen van Holland International Reisbureau René uit Goes won de prijs Reisadviseur van het jaar en Wil Sew-Atjon van TUI Nederland de prijs Reserveringsmedewerker van het jaar.

De veren die tijdens de verenverkiezing worden uitgereikt, worden in de reisbranche gezien als de belangrijkste vakprijzen. Nederlandse reisbureaumedewerkers brengen hun stem uit op de best presterende organisaties in verschillende categorieën. Holland International is - net als vorig jaar - dé favoriet van de reisagent. De onvoorwaardelijke keuze van Holland International voor distributie via het reisbureau en de ontwikkeling tot de breedste en beste bestemmingsspecialist onder de touroperators hebben daarvoor gezorgd.

Gewonnen prijzen
Beste Allround Touroperator Holland International Beste Vliegtouroperator Holland International
Beste Agentensupport TUI Nederland
Groene Veer voor duurzaamheid TUI Nederland
Bestemming Spanje Holland International
Bestemming Griekenland Holland International
Bestemming Portugal Holland International
Bestemming Canarische Eilanden Holland International Bestemming Caribbean Holland International
Reisadviseur van het jaar René Jansen van Holland International Reisbureau René Reserveringsmedewerker van het jaar Wil Sew-Atjon van TUI Nederland


---