Politie Zeeland


---


Z-92-2009 Aanrijding in Terneuzen
Op de Binnenvaartweg in Terneuzen vond woensdag om 07.50 uur een aanrijding plaats.
Een 34-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed, achter een shovel, over de Kennedylaan in de richting van de Buitenhaven. Toen de shovel linksaf de Schependijk in wilde slaan, haalde hij rechts in. De automobilist kwam op de kruising Binnenvaartweg / Buitenhaven / Kenedylaan / Schependijk in botsing met auto, bestuurd door een 22-jarige man uit dezelfde gemeente. Deze man kwam vanuit de richting Buitenhaven en wilde linksaf de Binnenvaartweg inslaan en verleende geen voorrang. Beide auto's raakten beschadigd.

O-93-2009 Aanrijding in Goes
In de Beukenstraat in Goes gebeurde woensdag omstreeks 08.30 uur een aanrijding.
Een 58-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder reed over de 's-Gravenpolderseweg, komende uit de richting van zijn woonplaats. Toen hij linksaf de Beukestraat insloeg, verleende hij geen voorrang aan een tegemoetkomende 48-jarige Goese automobilist. Bij de aanrijding liepen beide voertuigen schade op.

O-94-2009 Verkeerscontrole Goes
Woensdag tussen 07.15 en 08.30 werd in het kader van het project 'scholieren veilig naar school' een verkeerscontrole gehouden.
De controle werd uitgevoerd rondom het station, op de route vanuit Kapelle naar Goes en de Kloetingseweg. De bekeuringen die werden uitgeschreven betroffen vooral het niet / of slecht voeren van verlichting.

Z-95-2009 Autobanden lekgestoken
Afgelopen nacht zijn in de Beethovenhof, de Beethovenlaan, de Jozef Haydnlaan en de Debussyhof in Terneuzen een groot aantal autobanden lekgestoken.
In totaal zijn zo'n 13 auto's aangetroffen met lekke banden.
Mogelijk zijn er nog meer autobezitters slachtoffers geworden. Zij worden verzocht kontakt op te nemen met de politie.
Tevens vraagt de politie om getuigen. Zij worden verzocht te bellen met 0900-8844.





Politie Zeeland