Gemeente Roermond

Bewonersavond over verkeerscirculatie in stadsdeel Herten

Op donderdag 15 januari 2009 vindt vanaf 19.30 uur een informatieavond van de Gemeente Roermond plaats over de verkeerscirculatie in het stadsdeel Herten. In zalencentrum De Oolderhof (Broekstraat 35) worden inwoners van het stadsdeel uitgenodigd mee te praten over dit onderwerp en over mogelijke verbeteringen.

In het stadsdeel Herten zijn veel ruimtelijke projecten gerealiseerd, in voorbereiding of in uitvoering: Oolderveste, centrumplan Herten, Merum-Zuid, Stadsrandzone-Zuid en de nieuwe gebouwen voor basisschool St. Hubertus en De Stapsteen. Mede daarom is het gewenst te onderzoeken of de huidige verkeerscirculatie in het stadsdeel moet worden aangepast en, als maatregelen noodzakelijk worden geacht, welke dan geschikt zijn. Aan het begin van de avond wordt een presentatie gegeven van een onderzoek naar de huidige verkeerssituatie en een overzicht van eventuele maatregelen. Vervolgens kunnen de aanwezigen hun visie geven.

Mensen, die belangstelling hebben voor de presentatie, kunnen deze vooraf krijgen toegestuurd. Daarvoor kan contact worden opgenomen met de heer Geert Rutten van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling: tel 359228, email rutten.g@roermond.nl of mevrouw Monique Bol telefoon 359670, email bol.m@roermond.nl.

Publicatiedatum: 17-12-2008 Bijgewerkt: 17-12-2008