Gemeente Valkenswaard

Commissievergadering op 15 januari

Commissievergadering op 15 januari

Op donderdag 15 januari vergadert de commissie ter voorbereiding op de raadsvergadering van 29 januari. De commissievergadering is openbaar, begint om 20.00 uur en vindt plaats in het gemeentehuis aan De Hofnar 15 in Valkenswaard.

Bij een commissievergadering bestaat spreekrecht. Als belanghebbende kunt u voorafgaand aan de vergadering nog iets zeggen over een onderwerp dat op de agenda staat.

Wilt u gebruik maken van het spreekrecht, dan kunt u dat vóór de vergadering schriftelijk of mondeling doorgeven aan raadsgriffier, de heer mr. C. Dorsman. Hij is in het gemeentehuis bereikbaar via telefoonnummer (040-) 2083407.

Op de voorlopige agenda staan de volgende onderwerpen:
* vaststellen van de agenda

* vaststellen van het verslag van 4 december 2008
* bespreken van het voorstel een krediet beschikbaar te stellen voor aankoop van grond ten behoeve van de BGGP-locatie
* bespreken van het voorstel een voorbereidingsbesluit te nemen en een verklaring van geen bezwaar aan te vragen voor de bouw van een tijdelijk clubgebouw aan de Mgr. Smetsstraat 45 te Valkenswaard
* bespreken van het voorstel in te stemmen met de voorgestelde bestedingswijze van de stelpost "maatschappelijke stages"
* bespreken van het voorstel het Commissariaat van media mede te delen dat de stichting Lokale Omroep Valkenswaard voldoet aan de eisen van de mediawet om weer voor een aansluitende periode van vijf jaar in aanmerking te komen voor zendtijdtoewijzing
* rondvraag