Gemiva-SVG Groep


P E R S B E R I C H T

Dordrecht, 6 januari 2009

Gemiva-SVG Groep organiseert bedrijven-contactmiddag

De Gemiva-SVG Groep ondersteunt in Zuid-Holland mensen met een beperking. In de Drechtstreek werken veel van hen in bedrijfjes, ateliers en arbeidsmatige activiteitencentra. Op donderdag 15 januari van 15.30 tot 19.00 uur organiseert Gemiva-SVG Groep een bedrijven-contactbijeenkomst om ondernemers in de regio kennis te laten maken met de diensten en producten die cliënten van de Gemiva-SVG Groep kunnen leveren. Dit vindt plaats in de Pak-Inn op het bedrijventerrein De Geer in Zwijndrecht, (Houtkoperstraat 3).

Met zorg zakelijk ondernemen
"De Gemiva-SVG Groep laat graag aan andere bedrijven zien wat het inhoudt om met zorg zakelijk te ondernemen", legt Yvonne Wemmenhove uit. Zij is binnen de Gemiva-SVG Groep verantwoordelijk voor sales en acquisitie. "Veel bedrijven hebben geen idee wat wij kunnen betekenen in de zakelijke markt. Daar willen we verandering in brengen, want zakendoen met ons komt tegemoet aan het streven van veel bedrijven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen."

Demonstraties
"Op de contactmiddag zijn er verschillende demonstraties", vertelt een enthousiaste Yvonne. "Wij bieden veel diensten en producten aan. Denk bijvoorbeeld aan originele relatiegeschenken en kerstpakketten, op maat gemaakt voor onze klanten. Wij brengen zeepartikelen met logo tot souvenirs op de markt. Ook hebben wij veel capaciteit voor het in- en ompakken van producten, het verzorgen van mailings en versnipperwerk."

Binnen lopen
De werkzaamheden vinden plaats in een gemoedelijke sfeer en ruimte. Tijdens de open dag krijgen de bezoekers daar een indruk van. Yvonne Wemmenhove: "Wij hopen dat veel mensen binnen zullen lopen om onder het genot van een hapje en een drankje te kijken of wij iets voor hun bedrijf kunnen betekenen."

Gemiva-SVG Goep
Gemiva-SVG Groep ondersteunt in de provincie Zuid-Holland ruim vierduizend mensen met een handicap. Dit gebeurt bij mensen thuis, op school of in hun bedrijf, maar ook in één van de vele locaties van de organisatie. Het doel is ondersteuning te bieden die ertoe leidt dat mensen met een handicap zo veel mogelijk aan de samenleving kunnen deelnemen, waarbij zij zelf of met ondersteuning keuzes maken voor hun levensomstandigheden en toekomst. Wilt u meer weten over de Gemiva-SVG Groep? Kijk op www.gemiva-svg.nl.