Vodafone medewerkers schenken EUR 50.000 aan goede doelen

15/01/2009 10:35

Vodafone Libertel NV

14 januari 2009 - Ook dit jaar hebben de medewerkers van Vodafone Nederland weer massaal initiatieven aangedragen voor de jaarlijkse Kerstdonaties die het bedrijf uitreikt. Dit is het zesde jaar op rij waarin Vodafone medewerkers geen traditioneel kerstcadeau krijgen, maar EUR 50.000 doneren aan goede doelen waar ze een band mee hebben.

De gelukkige winnaars

Een jury heeft uit de vele voorstellen een selectie gemaakt van 15 goede doelen waarop de medewerkers konden stemmen. Het aantal uitgebrachte stemmen per doel bepaalde de hoogte van de donatie. De cheques zijn 14 januari 2009 op het hoofdkantoor van Vodafone in Amsterdam overhandigd aan de winnende stichtingen, in aanwezigheid van de medewerkers die het goede doel hebben aangedragen. De top drie winnaars: Stichting Dierentehuis 's-Hertogenbosch e.o., zij krijgen EUR 8.000, Female Cancer Programma, zij krijgen EUR 7.000 en Stichting Hulphond Nederland, zij krijgen EUR 6.000.

De overige winnaars zijn: Stichting Achter de Regenboog, Stichting Kerstactie Stille Armen, Net4kids, Hill Wheeler Foundation, Academisch Hospice Demeter, Stichting Laat Ze Maar Lachen, Stichting 't Wieckerhoes, Stichting Kinderzorg Brazilië (SKIBRA), Just 4 Fun Tours, Stichting Giving Back, Stichting de Luchtballon en De stichting IntReS. (Zie bijlage voor meer informatie over deze stichtingen.)

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en betrokkenheid is één van de pijlers in de Vodafone cultuur. Jaarlijks zetten vele honderden medewerkers zich vol overgave in voor fundraising of vrijwilligerswerk.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel B.V.:

Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland met 4,5 miljoen klanten en maakt deel uit van Vodafone Group, het meest toonaangevende mobiele communicatiebedrijf ter wereld met proportioneel ruim 280 miljoen klanten per 30 september 2008. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen in 5 continenten. Daarnaast heeft Vodafone Group nog 40 partner netwerken wereldwijd.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl