Forse verhoging rentes door banken niet nodig

15/01/2009 11:02

Ambtenarenlening.nl

LELYSTAD -,, Veel banken hebben de rente op leningen in de afgelopen maand met twee tot drie procent verhoogd. Voor deze verhoging wordt de kredietcrisis als rookgordijn gehangen. Die kredietcrisis is voor deze verhoging echter een drogreden.'' Dat zegt Richard Jägers, directeur van Ambtenarenlening.nl. Hij roept consumenten op kritisch te blijven, meerdere offertes aan te vragen en deze kritisch te bekijken.

Ambtenarenlening.nl is een onderneming die alleen aan ambtenaren, of aan partners van ambtenaren, leningen verstrekt. De filosofie achter Ambtenarenlening.nl is even eenvoudig als effectief. Ambtenaren zijn relatief veel zekerder van hun baan dan andere Nederlanders, hun salaris is heel behoorlijk en hun betalingsgedrag is uitstekend. Dit zijn feiten!

Maar als het om lenen gaat, verdwijnen ambtenaren in het grote geheel.

Ambtenarenlening.nl heeft daar een einde aan gemaakt, met een directe benadering van ambtenaren én semi-ambtenaren. Omdat Ambtenarenlening.nl deze gewilde groep klanten als een aparte doelgroep behandelt, kan ze vanwege het gunstige risicoprofiel uiterst gunstige producten en voorwaarden aanbieden.

Daarnaast zijn de adviseurs van Ambtenarenlening.nl gespecialiseerd in het adviseren van ambtenaren. Daarom hebben inmiddels al duizenden ambtenaren een lening bij Ambtenarenlening.nl afgesloten.





http://www.ambtenarenlening.nl