Scania


2009-01-15

250ste Scania voor Vortex International

Breda, 15 januari 2009 - Vortex International BV, gevestigd in het Limburgse Venray, heeft onlangs de 250ste Scania in gebruik genomen.

De Scania van het type R380 is voorzien van de comfortabele Highline cabine en Scania Opticruise; het computergestuurde schakelsysteem. Daarnaast heeft de trekker een volautomatische klimaatregeling, een standkachel, koelkast en centrale vetsmering. Vortex koos ondermeer wederom voor Scania vanwege het EGR-systeem. Hiermee voldoet deze motor aan de Euronorm zonder dat de chauffeur AdBlue of andere additieven hoeft te tanken. De truck is afgeleverd door de Scaniavestiging te Gennep alwaar het voertuig in een volledig reparatie-/onderhoudscontract is opgenomen.

Vortex International Logistic Services is een transport- en expeditie-bedrijf en zorgt voor vervoerdiensten, zoals vracht door de lucht, over zee, via spoor en weg. Daarnaast bieden ze pakhuis- en vlootdiensten aan. Vortex International is opgericht in in 1948 en biedt haar klanten een breed pakket logistieke diensten.

"We hebben opnieuw gekozen voor Scania vanwege onze jarenlange relatie en de goede service en onderhoud. Op alle Scania trucks hebben we een full service contract, waardoor we ons geen zorgen te maken. Mochten we ondersteuning nodig hebben, dan zit de dealer bij ons om de hoek," aldus eigenaar Henny Vollenberg van Vortex.

Er staan momenteel 90 eenheden in het wagenpark van de vervoersspecialist, waarvan ruim 60 stuks afkomstig van Scania. De eerste Scania werd in 1965 gekocht door de heer Vollenberg en sindsdien is het transportbedrijf het merk trouw gebleven. Deze mijlpaal is door Vortex gevierd door middel van een groot bedrijfsfeest voor zowel personeelsleden als klanten.

Vortex pers 2009-332

De overhandiging van de 250ste Scania aan Vortex International BV; links de heer P. Brokamp, directeur van Vortex International BV, midden de heer J. Badía, algemeen directeur van SCANIA Beers B.V. en rechts de heer H. Vollenberg, directeur van Vortex International BV.