Politie Drenthe

Wie het onderste uit de kan wil .

Emmen, 15-01-2009 o Wie het onderste uit de kan wil krijgt het lid op de neus. Dat ging woensdag op voor een vrouw uit Emmen. Ze probeerde met verkeerde kortingstickers meer voordeel te halen dan waar ze recht op had. In plaats van korting van de winkel kreeg ze nu een boete van Justitie.

De 49 jarige vrouw liep tegen de mand In een supermarkt aan het Valkenveld in Emmen. Ze haalde kortingstickers van het ene product en plakte die op een ander product. Zodoende probeerde ze bij de kassa voordeliger uit te zijn. Het oplettende winkelpersoneel had dit echter in de gaten. De vrouw werd aangehouden en overgedragen aan de politie. Die nam haar mee naar het politiebureau.

Het met de stickers behaalde voordeel van maar liefst 2,72 moest ze alsnog betalen. Op het politiebureau kreeg ze van justitie bovendien een bonus van 150,-. Als ze dat betaalt, voorkomt ze verdere strafvervolging. (09-003687)

Voor meer informatie over dit bericht of om in contact te komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe kunt u contact opnemen met telefoon 0592-451280