Gemeente Waalwijk Directie gemeente Waalwijk weer op volle sterkte

Vanaf 5 januari 2009 is het Directieteam van de gemeente Waalwijk weer compleet. Deze week startte de heer Patrice van Geffen als directeur Bedrijfsvoering en Dienstverlening. Hij volgt de heer Willem van den Heuvel op, die op 1 juni 2008 vertrok naar de gemeente Breda.

Na zijn opleiding Politicologie aan de universiteit in Nijmegen is de heer van Geffen zijn loopbaan gestart bij de gemeente Oss. Daarna werkte hij bij de gemeente Eindhoven en bij PinkRoccade Public als business consultant. Voordat hij naar Waalwijk kwam, werkte hij bij de gemeente Nijmegen als afdelingshoofd Publiekszaken en was hij tevens Programmamanager Dienstverlening.
De directie is blij met de komst van Patrice van Geffen. Hij is een waardevolle aanvulling met zijn kennis en ervaring op terrein van dienstverlening, informatisering en automatisering, aldus algemeen directeur Arie de Wit. De heer van Geffen woont met zijn vrouw en drie kinderen in Oss. In deze stad is hij tevens raadslid namens de PvdA. Hij is 39 jaar oud.

Publicatie datum 12-01-2009