Strict past organisatie aan op groei in 2009

15/01/2009 12:41

Strict

Vianen, 15 januari 2009 - Strict, onafhankelijk adviesbureau op het gebied van ICT, heeft in 2008 een stevige groei doorgemaakt. Naar verwachting duurt die groei in 2009 voort, ondanks de recessie en turbulente marktontwikkelingen. Om in te spelen op die groei en haar klanten nog beter van dienst te zijn, heeft Strict de organisatiestructuur aangepast.

Vier activiteiten

In 2008 groeide het personeelsbestand van Strict met 64 fte, een groei van ruim 50 procent. Voor 2009 verwacht Strict ook een personele groei, zij het iets kleiner dan in 2008: bijna 10 procent. Om in te spelen op die groei en om klanten te ondersteunen in markten die voortdurend in beweging zijn, is de organisatie op een paar punten aangepast. Voornaamste verandering is de groepering rond de volgende vijf activiteiten:


1. Management & Legal


2. Communicatie Technologie


3. Projectmanagement


4. Strict Academy


5. Strict Associates

Management 2009

In het management van Strict zijn enkele veranderingen doorgevoerd. Ook in 2009 wordt het management aangevoerd door Jan-Hein Bastiaenen, algemeen directeur Strict en directeur Communicatie Technologie. Paul van de Looij is benoemd tot directeur die verantwoordelijk is voor de commerciële activiteiten. Hieronder vallen Marketing, Sales en Business Development. Hij is bovendien verantwoordelijk voor Strict Associates, een netwerk van 70 onafhankelijke professionals.

Gijsbert van de Hel is directeur Management & Legal en Erik Ligthart is vanaf 1 januari j.l. directeur van Strict Academy. Gert-Jan Elzinga is vanaf half februari directeur van Strict Projectmanagement. Verder blijven Managing Partners Barend Houtsmuller verantwoordelijk voor Marketing en IT-Networks en Peter Hoefnagels verantwoordelijk voor Finance en de Back-Office.

Profiel Strict

Strict is een onafhankelijk, internationaal adviesbureau op het gebied van Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) met een focus op communicatietechnologie. Strict is opgericht in 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 180 mensen. Strict beschikt over een netwerk van eigen kantoren in Nederland en België.

Strict is gericht op het bereiken van concrete resultaten voor de klant en adviseert een totaaltraject, vanaf de strategie tot en met implementatie en beheer.





http://www.strict.nl