Gemeente Borsele

Toepassing artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening

Sleutelbloemstraat 37 in Heinkenszand

Aanvraag

Het college van burgemeester en wethouders van Borsele heeft een verzoek ontvangen voor het realiseren van een ruimte voor het geven van coaching- en meditatielessen op perceel Sleutelbloemstraat 37 in Heinkenszand. Het perceel valt binnen het bestemmingsplan âHeinkenszand, gedeelte Over de Dijk, fase IIâ en is bestemd als âWoondoeleindenâ. De beoogde realisatie van een ruimte voor het geven van coaching- en meditatielessen is in strijd met deze bestemming. Het college is echter voornemens om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening vrijstelling te verlenen van genoemd bestemmingsplan.


---

Inzage

U kunt de aanvraag, het ontwerpbesluit en de overige van belang zijnde stukken inzien vanaf 16 januari 2009 tot en met 26 februari 2009 in het gemeentehuis, Stenevate 10, Heinkenszand. is het ontwerpbesluit gedurende de genoemde termijn in te zien op www.borsele.nl/wro.

Â

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA, Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk een week voor het einde van de inzagetermijn contact op te nemen met de afdeling Bouwen en Wonen op telefoonnummer (0113) 238426 voor het maken van een afspraak.

Â

Gedurende de termijn van de terinzagelegging worden nieuwe relevante stukken en gegevens eveneens ter inzage gelegd.

Â

Heinkenszand, 15 januari 2009