Provincie Overijssel

Symbolische start van de Omgevingsvisiekaravaan

busomgevingsvisie.jpg (5829 Kb)
Als symbolische start van de Omgevingsvisiekaravaan die deze maanden door de provincie trekt, heeft Job Klaassen donderdagochtend Theo Rietkerk uitgezwaaid.
Job Klaassen: "Met deze informatiebijeenkomsten willen we draagvlak voor dit onderwerp bij het publiek creëren. Zij moeten gaan voelen dat het hen ook aan gaat."

Theo Rietkerk: "De Omgevingsvisie gaat over de toekomst van de burgers en ondernemers van Overijssel. Ik vind het belangrijk dat ze er niet alleen kennis van nemen, maar ook zelf met ideeen komen. Daarvoor is het belangrijk om via deze bijeenkomsten fysiek aanwezig te zijn in de provincie. Als die reacties de sociaal-economische ontwikkeling van de provincie ten goede komen en daarnaast de ruimtelijke kwaliteit versterken, dan gaan wij daar serieus mee om. Daarnaast verzamelen we de reacties ook voor Provinciale Staten die dit mee kan nemen in de besluitvorming over de Omgevingsvisie."

Donderdagavond 15 januari doet de Omgevingsvisiekaravaan de gemeente Kampen aan. Maandag 22 januari is Zwolle aan de beurt. Bekijk hier alle data, locaties en tijden.