RE/MAX Europe sponsort Toyota Motorsport Formule 1

15/01/2009 13:38

RE/MAX Nederland

Apeldoorn, 15 januari 2009 -RE/MAX Europe gaat voor de komende drie jaar een sponsorship aan met Toyota Motorsport.

Het drie-jarig contract zorgt ervoor dat RE/MAX duidelijk aanwezig is tijdens de wereldwijde populaire Formule 1 races. Het merk is duidelijk aanwezig op alle uitingen van het Panasonic Toyota Racing Team, waaronder de overalls van de coureurs, de helmen van de pitcrew en de bruggen boven de pitstop.

Het gegeven dat gemiddeld 55 miljoen mensen de Formule 1 races op televisie volgen, bracht de managers van beide bedrijven samen om een samenwerking aan te gaan als "the Exclusive Real Estate Partner" voor Toyota Motorsport.

"Het is in onze optiek de juiste keuze dat RE/MAX Europe een samenwerking is aangegaan met een team binnen zo'n superieure sport als Formule 1", aldus Chuck Lemire, Chief Operating Officer bij RE/MAX Regional Services Europe. "Daarnaast streven wij bij RE/MAX, net zoals bij Toyota Motorsport, naar kwaliteit, innovatie en service. Onze makelaars in 38 Europese landen streven elke dag weer naar een hoogstaand serviceniveau. We zijn zeer verheugd over de samenwerking met Toyota Motorsport, omdat we geloven dat dit het juiste sponsorship is om de naamsbekendheid van RE/MAX te vergroten".

De voorzitter van Toyota Motorsport, Tadashi Yamashina is ook zeer verheugd over de samenwerking met RE/MAX Europe als een Official Sponsor. "Het is een eer om een merk met het kaliber van RE/MAX te mogen ondersteunen en wij zullen er dan ook alles aan doen om zowel op het circuit als ernaast succesvol samen te werken."

De kersverse partners zullen hun samenwerking voor het eerst laten zien tijdens de presentatie van nieuwe Formule 1 bolide vandaag op www.tf109-premiere.com.

Over Panasonic Toyota F1 team:

Toyota is nagenoeg de grootste automobielproducent ter wereld en verkoopt jaarlijks circa 9 miljoen auto's in meer dan 170 landen. In 2002 heeft Toyota voor het eerst deelgenomen aan de Formule 1. Toyota heeft haar F1 auto geheel in eigen huis ontwikkeld, hetgeen in deze tak van sport tamelijk uitzonderlijk is. Al in 2003 (het merk doet dan één jaar mee in de Formule 1) pakte het Toyota Panasonic Racing-team de eerste punten.

Over RE/MAX

Met meer dan 110.000 makelaars in meer dan 65 landen is RE/MAX de meest succesvolle makelaarsorganisatie ter wereld. In Nederland zijn er meer dan 65 kantoren van waaruit ruim 300 makelaars en financieel adviseurs actief zijn. Woningen van RE/MAX zijn naast www.remax.nl ook op de bekende woningsites te vinden.

Franchisenemers van RE/MAX zijn zelfstandige ondernemers die een makelaarskantoor leiden. De aangesloten, eveneens zelfstandig ondernemende makelaars, kunnen gebruik maken van de kantoorfaciliteiten, PR en marketingmiddelen en het wereldwijde netwerk van RE/MAX en profileren zich als full-service makelaars.





http://www.remax.nl