Gemeente Goes

Kandidaten Culturele Prijs Goes 2008

Aan het begin van het jaar 2009 kijkt de Culturele Raad Goes nog even terug naar 2008.

De Raad wil graag weten of personen of instellingen in aanmerking komen voor de Culturele Prijs Goes 2008. Deze prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt en bestaat uit een geldbedrag en een tastbaar aandenken in de vorm van een culturele uiting. De commissie Culturele Prijs 2008 van de Culturele Raad Goes selecteert kandidaten die deze onderscheiding zouden kunnen ontvangen.

Kandidaten moeten aan de volgende regels voldoen.

o de persoon of instelling moet in Goes gevestigd zijn, of als dat niet het geval is, van bijzondere betekenis zijn voor het culturele leven in Goes;

o de prestatie behoort een zeer opvallende te zijn, in die zin dat deze met kop en schouders boven de andere culturele inspanningen uitsteekt;

o de prestatie moet van bijzonder belang zijn voor Goes en/of de streek;

o in het bijzonder komen in aanmerking zij die prestaties hebben verricht op nationaal of internationaal niveau, hoewel ook culturele prestaties met een lokaal karakter van kwalitatief hoogstaand niveau in aanmerking komen.

Ook inwoners van Goes kunnen kandidaten voordragen voor de Prijs. In het verleden is het regelmatig voorgekomen dat `winnaars' van deze onderscheiding op voordracht van de bevolking tot stand kwamen. Indien er suggesties zijn voor eventuele kandidaten, kunt u motiveren waarom juist deze persoon of instelling de onderscheiding verdient.

U kunt dit schriftelijk meedelen vóór 18 februari a.s. aan: Culturele Raad Goes, Postbus 2118, 4460 MC GOES. Indien u nadere informatie wenst kunt u contact opnemen met mevrouw D.J. Osté, tel. 24 97 46 of met de voorzitter van de Culturele Raad, mevrouw. M. Laport 23 39 87.

Indien u nadere informatie wenst kunt u contact opnemen met mevrouw D.J. Osté, tel. 24 97 46 of met de voorzitter van de Culturele Raad, mevrouw. M. Laport 23 39 87.