Antillenhuis


Caribbean Village prominent aanwezig op Vakantiebeurs 2009

Vandaag begon de Vakantiebeurs 2009, in de Jaarbeurs te Utrecht, met de traditionele Vakdag. De Nederlandse Antillen hebben ook dit jaar voor elk eiland een stand in de Caribbean Village.

Bezoekers van de beurs konden de Cariben in de Caribbean Village zien, proeven en horen. De Caribbean Village, met verkeersbureaus van diverse bestemmingen, accommodaties en touroperators voorzien de bezoekers van informatie onder het genot van Caribische muziek, salsa en merengue workshops, Caribische cocktails en snacks.

Wie vandaag een bezoek bracht aan de Caribbean Village kon onder andere getuige zijn van de feestelijke opening van het Sint Maarten Toeristenbureau. De SintMaartense Gedeputeerde voor Toerisme en Economie, dhr. Roy Marlin, opende het toeristenbureau door samen met mw. Lydia Haveman (Toeristenbureau Sint Maarten) een feestelijke taart aan te snijden. Verder was er veel aandacht voor de uitreiking van het traditionele `roze ei' van toeristenbureau Bonaire, dat dit jaar naar de Nederlandse architect Piet Boon ging.

Onder de bezoekers bevond zich ook dhr. Paul Comenencia, Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, die de Antilliaanse standhouders bezocht en gesprekken voerde met mw. Evita Nita, directeur CBT en dhr. Edward Suarez, directeur van het CBTE.

Martinair organiseert tijdens de beurs in samenwerking met caribbean4u.nl en enkele van de standhouders van de Caribbean Vilage een `Reisveiling' ten behoeve van SOS Kinderdorpen (Morelia in Mexico). Zondag 18 januari om 15.30 wordt in de Caribbean Village het totaalbedrag van de veiling bekend gemaakt en overhandigd aan SOS Kinderdorpen.


---

Gepubliceerd op: 15-01-2009 Bron: Antillenhuis/foto: Marije Berkhouwer