Gemeente Moerdijk


Van Gansewinkel hervat lediging duobakken

Vanaf maandag 12 januari is Van Gansewinkel weer gestart met het ledigen van de duobakken volgens het reguliere schema. Voor de kern Willemstad waar afgelopen vrijdag huisvuil opgehaald zou worden, zijn maandag 12 januari de duobakken extra geleegd. In de kernen Heijningen, Dintelmond en Helwijk worden de duobakken dinsdag 13 januari extra geleegd. De bewoners zijn hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht. In deze kernen worden de duobakken ook op de reguliere ophaaldag (vrijdag) geleegd.

De duobakken worden tijdens het legen door Van Ganswinkel gekanteld en niet geschud, dit om beschadiging en scheuring van uw duobak te voorkomen. Wij vragen u dan ook om zoveel mogelijk droog vuil aan te bieden en uw huisvuil niet aan te stampen. Door bevriezing kan het voorkomen dat er nog resten van uw GFT in de duobak achterblijven. Daarnaast vragen wij u om bij voorkeur uw duobak uit de wind en in de zon te zetten.
Naast uw duobak mag u eenmalig ook vuilniszakken aanbieden.

Het oud papier dat normaal gesproken op donderdag 8 januari opgehaald zou worden, wordt op 15 januari ingezameld.
Wilt u ook uw buren informeren, zodat iedereen op de hoogte is van de actuele situatie met het ophalen van het huisvuil?