Gemeente Moerdijk


Bestemmingsplan Bosselaar-Zuid

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat de gemeenteraad op 18 december 2008 het bestemmingsplan "Bosselaar-Zuid" ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan is opgesteld om de realisatie van een nieuwe woonwijk mogelijk te maken.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 15 januari tot en met 25 februari 2009 tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het Gemeentelijk Informatiecentrum ter inzage. Het plan is ook hier digitaal te raadplegen.

Gedurende deze termijn kan diegene die tijdig zijn of haar zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant schriftelijk bedenkingen indienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan.

Bedenkingen kunnen schriftelijk worden ingediend bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Postbus 90151, 5200 MC in s-Hertogenbosch. Mondelinge bedenkingen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 09.30 en 11.00 uur telefonisch worden doorgegeven aan de provincie via telefoonnummer 073 6812888.