Gemeente Moerdijk


Hogere waarden Bosselaar-Zuid

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken het volgende bekend: Bij besluit van 4 november 2008 zijn hogere waarden als bedoeld in de Wet geluidhinder vastgesteld vanwege overschrijdingen van de voorkeursgrenswaarden vanwege railverkeerslawaai. De hogere waarden zijn vastgesteld voor een aantal woningen van het appartementencomplex dat op basis van het bestemmingsplan Bosselaar-Zuid mogelijk wordt gemaakt.

Bij besluit van 25 november 2008 is een hogere waarde als bedoeld in de Wet geluidhinder vastgesteld vanwege overschrijdingen van de voorkeursgrenswaarde vanwege wegverkeerslawaai. De hogere waarde is vastgesteld voor de bestaande woning Huizersdijk 15 in Zevenbergen.

Beide besluiten liggen vanaf 15 januari tot en met 25 februari 2009, tegelijkertijd met het op 18 december 2008 vastgestelde bestemmingsplan Bosselaar-Zuid, ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het Gemeentelijk Informatiecentrum. De besluiten zijn hier ook digitaal te raadplegen.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht en de Wet geluidhinder kan gedurende deze termijn door een belanghebbende schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hogere waarde naar voren te hebben gebracht.

Een belanghebbende kan tijdens de beroepstermijn de voorzitter van de Afdeling Rechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het ingediende beroepschrift worden overlegd.