Change specialisten &Samhoud uit Utrecht naar inauguratie Obama in VS

15/01/2009 16:47

&Samhoud Nederland B.V.

De medewerkers van adviesbureau ? vertrekken zaterdagmiddag 17 januari 2009 vanaf Schiphol voor een trip naar Amerika in het kader van een interne opleiding.

De reis voert langs Harvard Business School in Boston, de bakermat van de door ? gehanteerde adviesfilosofie van de Value Proft Chain, langs New York, voor een entrepreneurial route, en langs Washington, om de historische inauguratie mee te maken van Barack Obama als president van de Verenigde Staten.

Via het weblog Into Connection (http://intoconnection.samhoud.com) wordt verslag gedaan van de reis en de achtergronden.

Leren van Obama!

De inauguratie van Obama is een historisch moment. Voor de ongeveer 100 medewerkers van het in verandermanagement gespecialiseerde adviesbureau lijkt deze studiereis daarom bij voorbaat een levenslange impact te hebben. Het past naadloos in het lopende opleidingsprogramma dat is gericht op persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Waar de wereld momenteel neigt naar consolidatie vanwege de gevolgen van de kredietcrisis, gelooft ? dat het juist goed is te investeren in medewerkers en vast te houden aan de organisatievisie. In een niet-statische wereld betekent dat investeren in kennis voor medewerkers, in dit geval ingebed in een zeer bijzondere ervaring!

De filosofie van ?

Het adviesbureau ? wordt gedreven door klanttevredenheid. Een tevreden klant zorgt immers voor duurzame financiële waarde. Klanttevredenheid hangt nauw samen met medewerkertevredenheid. Het zijn namelijk de medewerkers die waarde toevoegen aan de klant. Dit verband tussen medewerkertevredenheid, klanttevredenheid en financiële resultaten vindt zijn oorsprong in de aan de Harvard Business School ontwikkelde Value Profit Chain.

Deze overtuiging vormt ook de basis voor de adviesfilosofie van ? richting klanten en het is de drijfveer van het bureau zelf. Met resultaat: ? is de nummer 1 Great Place to Work in Nederland en is het meest door klanten gewaardeerde adviesbureau op het gebied van knowhow.

Over ?

? is een adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Madrid dat organisaties helpt bij het realiseren van doorbraken door het inspireren en verbinden van mensen. Het bureau bestaat 18 jaar, er werken momenteel ongeveer 100 mensen.





http://intoconnection.samhoud.com