DPA Flex

DPA Conink wijzigt haar naam

Amsterdam, 15 januari. DPA Conink, het adviesbureau op het gebied van overheidsinkoop en -aanbestedingen en onderdeel van DPA Supply Chain, wijzigt per 15 januari 2009 haar naam in DPA Supply Chain.

DPA Supply Chain heeft in Nederland een leidende positie als het gaat om het ter beschikking stellen van kennis- en capaciteitsoplossingen voor de supply chain. De focus ligt hierbij op inkoop, logistiek en operations. Heeft DPA Conink zich toegelegd op de publieke sector, de klanten van DPA Supply Chain zijn vooral te vinden binnen de private sector.
Sinds de overname is DPA Conink opgenomen binnen DPA Supply Chain en is de integratie zeer geslaagd. Max Boodie, directeur DPA Supply Chain: "Gezamenlijk wordt nu zowel de publieke als de private markt betreden. Daarom is er besloten om de naam DPA Conink te veranderen in DPA Supply Chain. Dit biedt ons een sterkere en eenduidigere profilering in de markt."

Daar waar de marktverschillen tussen publiek en privaat het eisen zal de naam DPA Supply Chain met als toevoeging Public gehanteerd worden. De juridische naam Conink Consultants B.V. blijft vooralsnog bestaan.

Ondanks deze wijziging van de handelsnaam blijft DPA Supply Chain Public gevestigd in zowel Zwolle als Amsterdam.

DPA Supply Chain is een onderdeel van DPA N.V. dat aan de NYSE beurs te Amsterdam is genoteerd. Al meer dan 18 jaar verbindt DPA de kennisbehoefte van private en publieke opdrachtgevers aan de specifieke vakkennis van zijn consultants. De vorm van de dienstverlening varieert van detachering of interim-management, via werving & selectie tot project management en adviesdiensten. Naast Supply Chain levert DPA deze kennis- en capaciteitsoplossingen ook op het gebied van Finance en IT.